Zakelijk portret

“You never get a second chance for a first impression” is een bekende uitdrukking. Klinkt afgezaagd natuurlijk, maar het staat als een paal boven water. Nadenken over hoe je jezelf profileert op social media, is net zo belangrijk als voor bijvoorbeeld je website, huisstijl, bedrijfsstrategie, etc. Een goede foto is daar een onderdeel van. Mensen zien graag met wie ze contact leggen, met wie ze zakendoen. Een goede foto laat zien wie je bent, maar ook wat je bedrijf te bieden heeft, wat de identiteit is.

Heb jij nog geen mooi zakelijk portret? Wij maken een mooie reeks portretten. Hieruit kies je de mooiste zodat je ook nog afwisseling hebt. Neem indien gewenst verschillende sets kleding mee, zodat wij echt een goede foto kunnen maken als visitekaartje op je social media.

Een heel bedrijf een professionele uitstraling geven?

Laat dan nu alle werknemers vastleggen op een mooie, professionele zakelijke profielfoto voor
op intranet of de bedrijfswebsite. Tevens zijn de foto’s perfect bruikbaar als zakelijke profielfoto
op bijvoorbeeld Linked In of facebook.

Wanneer de werknemers een “gezicht” krijgen, wordt dit vaak als persoonlijk ervaren. Deze fotoshoot is de uitkomst voor grote instellingen en organisaties die veel met externe klanten te maken hebben, maar ook voor het personeel binnen het bedrijf.  Zo is het bijvoorbeeld prettig om te zien hoe jouw zakelijke contacten, die je misschien dagelijks spreekt aan de telefoon eruit zien. Een professionele, zakelijke, maar toch spontane foto is echt van meerwaarde voor de onderneming.

Voor deze fotoshoot hoeft het personeel de deur niet uit! Dit bespaart tijd en geld. De ‘mobiele studio’ wordt opgesteld in het bedrijf. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangen jullie een pdf met hierin allerlei tips om de fotoshoot tot een succes te maken. Na afloop worden alle digitale bestanden van de zakelijke profielfoto’s aangeleverd bij het bedrijf. Hierbij kan ook een zwart-wit foto worden aangeleverd en uiteraard tumbnails van  het zakelijk portret.

Laat een bericht achter

Please correct form

verplicht*