Workshop fotografie

Zit je er zelf altijd net een beetje naast met de scherpte van jouw vakantiefoto’s. Zijn jouw foto’s altijd net iets te donker of juist te licht? Lukt je het je maar niet om de foto op het juiste moment af te drukken?  Zie je altijd wat bewegingsonscherpte in de foto’s die je maakt. Heb je meestal uitgebeten witte luchten? Wil je grote sprongen maken in de fotografie? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op vrijdag 5 oktober aanstaande kun je deelnemen aan een workshop basis fotografie.

De workshop is van 10.00 – 15.00 uur, in Gouda en is inclusief een verzorgde lunch en fraai werkboek.

De inhoud van de workshop gaat over de basis van de fotografie. Je neemt jouw eigen fotocamera mee (plus de gebruikershandleiding) en hiermee gaan wij aan de slag.

Op een eenvoudige en duidelijke manier worden de basisprincipes van de fotografie uitgelegd. Wat is sluitertijd, diafragma, ISO, witbalans en vooral hoe werkt het? Je krijgt ook een handige hand-out uitgereikt, waarmee je ook na de workshop aan de slag kunt als je het even niet meer weet. De werking van de camera wordt uitgelegd en een aantal belangrijke functies van jouw camera. Hierdoor kun je jouw foto’s direct verbeteren. Tevens leer je de basis van fotobewerking.

Naast de technische kant bespreken wij ook uitgebreid de creatieve kant. Wat maakt een foto interessant? Hoe bepaal je de compositie? Wat doet licht met je foto? Wat doet styling met je foto?

Wij werken in een kleine groep zodat er voor iedereen voldoende tijd is om individuele vragen te beantwoorden. Tijdens de workshop maken wij ook allerlei foto’s. Je gaat met de nodige kennis, een voldaan gevoel en met toffe foto’s, die je zelf gemaakt hebt naar huis.

De kosten voor deze workshop zijn 99 euro.

Wat neem je mee?;

– Jouw camera

– De handleiding

Wat is er inbegrepen?;

– Koffie en thee

– Heerlijke verzorgde lunch (vega/vegan of andere dieetwensen graag vooraf aangeven)

– Fraaie hand-out met alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Opgeven kan via mail@yvonnepalsgraaf.nl of via het contactformulier.

Laat een bericht achter

Please correct form

verplicht*