Prijzen

prijzen fotograaf, huwelijksfoto, trouwfoto, trouwreportage, bruidsfoto, trouwfotograaf Gouda

Hieronder staan alle prijzen voor je op een rijtje. Heb je een andere wens en wil je weten wat daarvan de eventuele kosten zijn? Neem dan gerust even contact met mij op via de e-mail mail@yvonnepalsgraaf.nl. Er zijn meerdere varianten mogelijk voor bijvoorbeeld een trouwreportage. De hieronder genoemde prijzen zijn slechts indicatief. Een bruiloft kan meer of minder uren bevatten dan hieronder genoemd. Hetzelfde geldt uiteraard voor zakelijke fotografie. De prijzen kunnen variëren bij grotere opdrachten wordt gewerkt met een vaste prijs. In dat geval zijn de prijzen afhankelijk van de complexiteit,  omvang en duur van de opdracht en de gewenste nabewerkingen c.q. aanleveringen etc. Buiten Gouda reken ik reiskosten, 35 cent per kilometer.

Trouwen:

Op de mooiste dag van je leven mag het aan niets ontbreken. Hier hoort een mooie trouwreportage bij, met ontroerende en liefdevolle momenten. Een waardevolle herinnering aan deze fantastische dag. Naast de dvd met foto’s kun je een modern luxe fotoalbum met een hoogwaardige afwerking bestellen.

Elke trouwreportage is maatwerk. Neem contact met mij op voor meer informatie of als je de trouwalbums wilt bekijken. Een bruidsreportage van 6 uur kost 1295 euro met alle hoge resolutie foto’s op USB. De prijs van een trouwalbums varieert van een eenvoudig album vanaf 395 euro tot een luxe album met een fraaie bewaarbox vanaf 595 euro.

Buiten Gouda reken ik reiskosten, 30 cent per kilometer.

Indien gewenst is een fotoshoot uit te breiden met visagie en haarstyling.

Zakelijk:

Zakelijke profielfoto 125 euro ex. btw – Voor op LinkedIn, social media, persoonlijke website, column etc.

Fotograaf nodig op zakelijk gebied? Mijn sterke punten op een rij;
– Professionaliteit
– Sterk in organisatie en coördinatie
– Flexibele inzetbaarheid
– Snelle aanlevering
– Aantrekkelijk uurtarief – 80 euro ex. btw
– Werkgebied: de gehele randstad