Portretfoto’s

Zoek je een goede professionele fotograaf voor een portretfoto in Gouda of omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, voor zakelijke portretfoto’s en groepsfoto’s.

Ik kom bij je bedrijf of kantoor om de portretfoto’s te maken of wij gaan naar een fotolocatie die jullie erg leuk vinden. Als fotograaf kan ik ook een suggestie aandragen. Als fotograaf is niks mij te gek. Het hoeft niet perse in Gouda te zijn.  Mijn werkgebied is de gehele randstad. Dus ook al kom je uit Gouda, dan kunnen wij de portretfoto’s gerust elders maken.

De fotolocatie is bepalend voor de sfeer van je foto’s. Wil je originele of unieke portretfoto’s? Dan is het nuttig om goed na te denken over de fotolocatie. Daarbij is het ook zinvol om na te denken over de kleding die je draagt. Als je met meer personen op de foto gaat(groepsfoto of bedrijfsfoto), is het fraai om de kleding enigszins op elkaar af te stemmen. Kies kleuren die bij elkaar passen of terugkomen in elkaars kleding. Het is het mooiste om kleding te dragen die enigszins tijdloos is. Zonder drukke of opvallende/overheersende prints. Op een bedrijfsfoto of groepsfoto draag je allemaal de kleding die past bij het seizoen. Dus niet de een in winterkleding met een wollen coltrui en de ander in een t-shirt met korte mouwen. De styling van jullie kleding draagt enorm bij aan de uitstraling van de foto.

Van de gehele fotoreportage krijg je alle hoge resolutie bestanden aangeleverd. Je kunt uiteraard ook fotoafdrukken bestellen als je wilt. Of een mooie afdruk op dibond of ander materiaal. Het is ook mogelijk om de foto’s in een fotoalbum te laten bundelen. Fotoalbums zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Deze zijn ook erg leuk om aan zakenrelaties cadeau te geven.

Een zakelijk portretfoto of zakelijke profielfoto kan natuurlijk ook.

“You never get a second chance for a first impression” is een bekende uitdrukking. Klinkt afgezaagd natuurlijk, maar het staat als een paal boven water. Nadenken over hoe je jezelf profileert op social media, is net zo belangrijk als voor bijvoorbeeld je website, huisstijl, bedrijfsstrategie, etc. Een goede foto is daar een onderdeel van. Mensen zien graag met wie ze contact leggen, met wie ze zakendoen. Een goede foto laat zien wie je bent, maar ook wat je bedrijf te bieden heeft, wat de identiteit is.

Heb jij nog geen goede zakelijke profielfoto? Voor 125 euro maken wij een mooie reeks portretten. Hieruit kies je de mooiste zodat je ook nog afwisseling hebt. Neem indien gewenst verschillende sets kleding mee, zodat wij echt een goede foto kunnen maken als visitekaartje op je social media.

Een heel bedrijf een professionele uitstraling geven?

Laat dan nu alle werknemers vastleggen op een mooie, professionele zakelijke profielfoto voor
op intranet of de bedrijfswebsite. Tevens zijn de foto’s perfect bruikbaar als zakelijke profielfoto
op bijvoorbeeld Linked In of facebook.

Wanneer de werknemers een “gezicht” krijgen, wordt dit vaak als persoonlijk ervaren. Deze fotoshoot is de uitkomst voor grote instellingen en organisaties die veel met externe klanten te maken hebben, maar ook voor het personeel binnen het bedrijf.  Zo is het bijvoorbeeld prettig om te zien hoe jouw zakelijke contacten, die je misschien dagelijks spreekt aan de telefoon eruit zien. Een professionele, zakelijke, maar toch spontane foto is echt van meerwaarde voor de onderneming.

Voor deze fotoshoot hoeft het personeel de deur niet uit! Dit bespaart tijd en geld. De ‘mobiele studio’ wordt opgesteld in het bedrijf. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangen jullie een pdf met hierin allerlei tips om de fotoshoot tot een succes te maken. Na afloop worden alle digitale bestanden van de zakelijke profielfoto’s aangeleverd bij het bedrijf. Hierbij kan ook een zwart-wit foto worden aangeleverd en uiteraard tumbnails.