Fine art fotoalbum

Als styling een belangrijke rol speelt op jouw trouwdag, wil je dat ook terugzien in jouw trouwalbum. Een fotoalbum moet helemaal in de sfeer van jullie huwelijk passen.

Het is fijn als het omslag, de vormgeving en de uitwerking van jullie trouwalbum matcht met de foto’s in het album.  Bij een huwelijk in het bos met veel bloemen, natuurlijke materialen en natuurtinten wil je ook zo’n fotoalbum.

Als fotograaf houd ik mij naast fotografie ook bezig met selecteren van de beste producten en leveranciers voor mijn klanten. Natuurlijk wil ik je als klant een mooi product kunnen overhandigen. Bovendien vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van de fotografie wordt gewaarborgd in het eindresultaat. Een trouwalbum is immers een fotoboek dat een enorme duurzaamheid moet hebben.

Dit fotoalbum onderscheidt zich natuurlijk qua inhoud door het mooie matte fine-art papier. Maar ook aan de buitenkant zijn deze albums uniek afgewerkt. De albums worden met veel passie met de hand gemaakt, waardoor elk album 100% aandacht en liefde krijgt in het productieproces. Het fotoalbum is eenvoudig maar luxe en met body afgewerkt. Hij voelt daarom ook stevig en luxe aan.

Klik hier voor een kort filmpje van een fine art album.

Dit trouwalbum is gemaakt met een linnen omslag in een natuurtint en een fijne structuur. Het papier in het fotoalbum is van één soort papier; 100% wit en 100% mat Fine-Art fotopapier. De print methode die is gebruikt geeft het grootste dynamische kleurenbereik. De zwart-witten zijn daarom ook echt zwart-wit (zonder kleurzweem). En het papier is echt mat, zodat het geen enkele lichtbron weerkaats bij het bekijken. Elke pagina wordt gecoat voor een nog betere feel en ter bescherming van de prints.

Het album is een zogenaamd Lay-Flat album. Oftewel platliggende album. De foto’s kunnen door de naad heen geprint worden. En worden vervolgens gebonden zodat de foto’s doorlopen door de naad. Een unieke manier van binden die zorgt dat de foto’s het beste bekeken kunnen worden.

Wil je de foto’s van dit huwelijk beter bekijken? Klik dan hier.  Heb je vragen over deze fotoalbums? Je kunt altijd bellen of e-mailen naar 06-28322818 of mail@yvonnepalsgraaf.nl

Laat een bericht achter

Please correct form

verplicht*