Contact

Yvonne Palsgraaf Fotografie
+31 6 28 322 818
mail @ yvonnepalsgraaf .nl
Kvk 24434032

Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Yvonne Palsgraaf Fotografie. Klik op de link voor de algemene voorwaarden.

Neem gerust contact met mij op door een e-mail te sturen via het onderstaande invulformulier. LET OP: het kan gebeuren dat mijn e-mail aan jou als spam aangezien wordt en hierom terecht komt in de postbus ongewenste post.

Ouderwets even bellen kan natuurlijk ook. Gevestigd fotograaf in Gouda, maar het werkgebied omvat de gehele randstad.

Tenzij je vooraf kenbaar maakt dat het niet wenselijk is, geef je toestemming bij het boeken van een fotoshoot dat ik gebruik kan maken van de foto’s op mijn website en eventueel social media.

Wil je beeld overnemen of gebruiken? Hiervoor kun je een e-mail sturen naar mail@yvonnepalsgraaf.nl.  Vanuit algemeen belang wil ik graag weten waarvoor mijn foto’s gebruikt worden. Het is niet toegestaan om mijn foto’s lichter of donkerder te maken, of de bestandsgrootte aan te passen of de foto’s bij te snijden.

Het gebruiken van kosteloos verkregen beeldmateriaal en foto’s is alleen mogelijk met vermelding van of mijn naam Yvonne Palsgraaf of mijn website www.yvonnepalsgraaf.nl.  Dank je wel.

You may use my photos with prior written permission. Mail me at mail@yvonnepalsgraaf.nl. I do like to know where my photo’s go and what they’re used for out of general interest, so an e-mail would be much appreciated.

You may not change my photos, not make them lighter or darker or resize them. They should stay in their original format. You should always credit my photos with either my name Yvonne Palsgraaf or my website www.yvonnepalsgraaf.nl. Thank you!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht